PAKKETILBUD SPAR OP TIL 33% - KLIK HER

Lad mig fortælle jer min historie

"Jeg har taget CBD, siden september, morgen og aften, ca 6 dråber i munden mod psoriasis, jeg har haft psoriasis siden jeg var 4 år og jeg er 29 år i dag. Og ikke nok med at det har hjulpet min psoriasis helt vildt, så har jeres produkt også hjulpet på min søvn, som jeg har haft svært ved i rigtig mange år.

Jeg har prøvet alverdens ting mod psoriasis, alt fra cremer, til at stikke sig selv med medicin som kan skade din lever osv, jeg har fået lysbehandlinger siden jeg var 7 år gammel (og det er bare ikke sundt for nogen) Men jeres produkt er genialt på alle måder! 🙏🏼😍"

-Stephanie Trebert

FØR

EFTER

FAQ

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Laboratorietestet kvalitet

Canavita tester alle produktioner på et tredjepartslaboratorie i Schweiz. Dette er din sikkerhed for, at vores produkt altid lever op til samme høje standard, og værdierne altid er de samme.

30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur

Canavita tilbydertilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan benytte vores hampolie i 30 dage efter vores anvisninger. Oplever du ikke effekten, så refunderer vi dit køb.

Laboratorietests

Benyt QR-koden og se laboratorietests på alle vores styrker.

PageFly - Advanced Shopify Page Builder

Andre blogs og studier om CBD

CBD mod eksem

Hvad er CBD?

Hvordan starter man md CBD?