Trine fik reduceret sine smerter og forbedret sit mentale helbred med CBD olie

JERES OPLEVELSER MED CANAVITA CBD OLIE

Trines smerter blev reduceret med CBD olie, hvilket har betydet, at hun har kunnet ligge den stærke smertestillende medicin på hylden. Derudover, så hjalp CBD olien også Trine med det mentale helbred.

Trines oplevelse med Canavita CBD olie

"Jeg har benyttet CBD olie i 3 uger nu. Jeg valgte at prøve CBD fordi behandlingsmulighederne var ved at slippe op. Jeg havde ikke lyst til at skulle være på antidepressiv og stærke smertestillende resten af mit liv, jeg ville mærke mig selv og mine følelser igen.

Jeg kan mærke på mig selv jeg er mere rolig i mit hoved jeg har ikke typisk depressions- eller angsttanker. Den bedste måde at beskrive det på er “hakuna matata”. Det er den “tilstand” mit hoved er kommet i og jeg er vild med det!

Jeg har kæmpet med tankemylder og dårlige vibes i mange år, men nu er der ro på! Jeg har lagt det stærke smertestillende medicin på hylden efter to år og er begyndt at mærke min krop igen!

Jeg har ikke smerter i min ischaisnerve mere selvom læger har sagt at den er meget medtaget efter to diskusprolapser og to operationer for dette.

Tusind tak for et fantastisk produkt!"

- Trine Korsgaard.

LÆS OGSÅ:

HVAD ER CBD?

HVORDAN DOSERER MAN CBD?

HVORDAN STARTER MAN MED CBD?

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Andre blogs og studier om CBD

Bedre søvn med CBD

Hvad er CBD?

Hvordan kan CBD olie hjælp på smerter?