SPAR LIGE NU OP TIL 40%

CANAVITA FONDEN

CANAVITA FONDEN har til formål at hjælpe familier med kræftramte børn i Danmark. CANAVITA FONDEN støtter både med direkte økonomisk bistand, men også med cannabisprodukter, gavekort til oplevelser mm.

Det er en sag som står os i Canavita meget nært, og det er derfor, at vi har valgt at oprette Canavita fonden, så vi har mulighed for, at hjælpe de berørte børn og familier på første hånd.

Canavita.dk donerer 10kr. per bestilling, uanset ordrens størrelse på canavita.dk, til Canavita fonden. Derudover modtager Canavita Fonden også gerne donationer fra virksomheder og privatpersoner.

Alle midler som doneres fra Canavita.dk eller fra eksterne donere går ubeskåret til familierne, som CANAVITA FONDEN hjælper eller til indsamlingsformål. Alle timer som ligges i CANAVITA FONDENS arbejde er derfor frivilligt ulønnet arbejde.

Canavita Fonden blev etableret d. 04.05.2022.
_

Børnene i centrum

Canavita fonden har børnene i centrum, og børnenes drømme. Midlerne fra fonden er derfor ikke øremærket specifikke ting, men hjælper den enkelte familie med deres behov og drømme.

Donationer fra Canavita fonden kan bl.a. bruges til, at give de ramte børn nogle uforglemmelige oplevelser med sine søskende og familie.

Canavita fonden hjælper med at gøre jeres drømme til virkelighed.

Canavita har bl.a. hjulpet

Du er med til at gøre en forskel

Når du handler hos canavita.dk, så støtter du automatisk Canavita fonden og de kræftramte børn og familier med 10kr. per bestilling.

Ønsker du at donere yderligere til fonden, så er du meget velkommen. Du finder vores bankoplysninger herunder. Du bedes venligst angive "Til Canavita fonden" i overførslen.

Canavita

Sydbank


Registreringsnummer: 7116
Kontonummer: 1255048

Er din familie ramt af børnecancer eller kender du en familie, som kunne have brug for hjælp? Kontakt CANAVITA FONDEN via formularen.

INSTAGRAM @CANAVITA_CBD

Checking...