CAMILLA FIK REDUCERET SIN ANGST OG SMERTER MED CBD OLIE

JERES OPLEVELSER MED CBD

Camilla havde i en årrække kæmpet med stress, depression, angst samt smerter i sine ben. En dag fik hendes søster nok, og prøvede at bestille Canavita CBD olie til hende - En beslutning som ændrede Camillas liv, og gav hende livet tilbage.

CAMILLAS HISTORIE

"Jeg er en kvinde på 33 år, gift og har to børn. Min historie starter helt tilbage i 2001, hvor jeg fik diagnosen, stressdepression. Jeg har fået antidepressiv stort set lige siden.
Senere er der stødt angst til.

Jeg har kæmpet en kamp med mig selv i alle disse år, og heldigvis har jeg en familie som har støttet mig og holdt mig ovenvande.

Det er faktisk min søster, som jeg skal takke for, at jeg er begyndt på CBD olie fra Canavita. Jeg havde et voldsomt angstanfald for ca. halvanden måned siden. Hun tog tyren ved hornene og bestilte Canavita CBD olie til mig, for nu kunne det være nok. 7 dage efter jeg var startet på CBD olien, så kunne jeg mærke en klar bedring. Min angst blev markant nedsat, og de kramper jeg ind imellem har i mine ben, efter en gang meningitis virus, forsvandt. Mit humør og overskud i hverdagen er også vendt tilbage, og det mærker min familie i stor grad.

Jeg kan kun give CBD olien fra Canavita mine bedste anbefalinger. Kan det hjælpe mig, kan det også hjælpe andre.

De bedste hilsener,
Camilla"

LÆS OGSÅ:

HVAD ER CBD?

HVORDAN STARTER MAN SIKKERT MED CBD?

HVORDAN VÆLGER MAN DEN RIGTIGE STYRKE CBD?

HVORDAN DOSERER MAN CBD?

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Andre blogs og studier om CBD

Sådan kan CBD reducere angst

Hvad er CBD?

Hvordan starter man sikkert med CBD?