Julie fik nattesøvnen tilbage og reduceret sin angst med CBD olie

JERES OPLEVELSER MED CBD

Julies angst blev reduceret med brug af CBD olie, og ikke mindst fik hun også sin nattesøvn tilbage.

Julies oplevelse med Canavita CBD olie

"Jeg startede med Canavita CBD olie fordi, at jeg sov rigtig dårligt. Jeg kunne snildt vågne 6-8 gange, og derfor følte jeg mig altid super uoplagt og altid træt når, at jeg skulle op. Ens søvn er så vigtig og især for mig, for jeg bliver virkelig en lille hidsig prop når jeg ikke sover!

Derudover er CBD også rigtig godt mod depression, angst og mange andre ting. Hvilket jeg selv døjer med i øjeblikket. Jeg er super glad for Canavita, og deres CBD olie, for nu kan jeg endelig få hvile og ro! Vil helt klart anbefale at man giver det et skud, hvis man døjer med nogle af de overståede ting. 5 stjerner fra mig!"

- Julie Dyring.

LÆS OGSÅ:

HVAD ER CBD?

HVORDAN DOSERER MAN CBD?

HVORDAN STARTER MAN MED CBD?

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Andre blogs og studier om CBD

Bedre søvn med CBD

Hvad er CBD?

CBD kan optimere din restitution