"JEG KAN MÆRKE MIN KROP IGEN "

JERES OPLEVELSER MED CBD

Emmas angst blev reduceret med brug af CBD olie, hvilket har givet hende en hverdag med meget mere glæde. 

Emmas oplevelse med Canavita CBD olie

"Jeg har benyttet mig af CBD olie i et lille års tid nu, og må sige det gør en enorm forskel for min livskvalitet.

Jeg har haft angst i mange år, og det her det eneste der giver mig adgang til at komme i kontakt med min krop og få en bedre vejrtrækning. F.eks efter to uger i en konstant survival-mode og intens angst, købte jeg en ny olie og kan endeligt trække vejret ordentligt igen, tankemylderet er faldet til ro, og jeg kan mærke min krop og ikke mindst en større glæde, samt mindre uro.

Det medfører for mig en bedre koncentration og søvn. Det skal selvfølgelig stadig bruges som supplement, og ikke som den eneste måde at få ro i kroppen på (motion, terapi, meditation osv).

Derudover har jeg afprøvet forskellige CBD-olier fra forskellige leverandører, som alle har en effekt og er fine men Canavitas er uden tvivl den bedste jeg har prøvet. Den smager bedst (de andre skal jeg holde mig for næsen for at få ned), pipetten har det bedste design og er nemmest at anvende, og så er det nemt at komme i kontakt og få god hjælp fra kundeservice.

Virkelig stor fan og en kæmpe anbefaling herfra til at få et break i bøtten og kroppen".

- Emma Lincoln.

LÆS OGSÅ:

HVAD ER CBD?

HVORDAN DOSERER MAN CBD?

HVORDAN STARTER MAN MED CBD?

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Andre blogs og studier om CBD

Bedre søvn med CBD

Hvad er CBD?

CBD kan optimere din restitution