Læs om, hvordan CBD ændrede Linas liv, hvor CBD olien hjalp Lina til en dagligdag med langt mindre medicin og færre smerter.

JERES OPLEVELSER MED CBD

Lina har været syg i 6 år, og fik som 41 årig konstateret en stor hjernecyste, som desværre ikke kunne opereres væk. Hun besluttede sig for, at prøve Canavita CBD olie, for at se, om dette kunne hjælpe hende af med den store mængde medicin og til et liv med færre smerter.

Linas historie

"Jeg har i 6 år været syg. Jeg fik som 41 årige konstateret en storhjernecyste, som sad så dybt i hjernen at den ikke kunne opereres væk.I løbet at de sidste 6 år har jeg været igennem 17 operationer, hvor man har forsøgt at lette hjernevæske trykket i hjernen. Den sidsteoperation var her i juni, hvor man kom ind til cysten og fik lavet ethul i den, således at min hjerne væske kunne løbe frit.

Jeg var tidligere lærer, men har ikke kunnet arbejde grundet sygdommen og er endt på førtidspension.

Jeg har haft utrolig mange smerter og taget rigtig meget smertestillende medicin. Jeg var ved at nå til det punkt at jeg ikke kunne tage den ekstreme mængde medicin længere og derfor søgte jeg andre veje.

Jeg fandt jer og mulighederne med cannabisdråberne.

I dag passer jeg godt på mig selv. Tager mine dråber morgen og aften, og er nu nede på 2 panodiler om dagen. Det er en helt ny verden og det har hjulpet mig så meget til at få et bedre liv. Mange af mine smerter er væk og jeg nyder at jeg ikke konstant har hovedpine.

Det er befriende!"

- Lina Just


LÆS OGSÅ:

HVAD ER CBD?

HVORDAN DOSERER MAN CBD?

HVORDAN STARTER MAN MED CBD?

HVORDAN KAN CBD OLIE HJÆLPE MOD SMERTER?

CBD HJALP PÅ DITTES KRONISKE SMERTER

Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%
Premium CBD olie 10%

Premium CBD olie 10%

KØB HER
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%
Premium CBD olie 20%

Premium CBD olie 20%

KØB HER
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%
Premium CBD olie 30%

Premium CBD olie 30%

KØB HER

Andre blogs og studier om CBD

Bedre søvn med CBD

Hvad er CBD?

Hvordan kan CBD olie hjælpe mod smerter?