Marlenes oplevelse med CBD

Marlenes oplevelse med CBD

💚JERES CBD OPLEVELSER💚

Vi vil i den kommende tid dele oplevelser med folk, som benytter Canavitas CBD olie, og for hvem olien har hjulpet dem rigtig meget, og for nogen endda ændret deres liv!

I dag deler vi Marlenes historie:

"Jeg får RIGTIG mange beskeder vedr. CBD dråber og søvn, hvilket jeg på den ene side synes er virkelig fedt, da det jo altid bare er sjovest når i kan bruge de ting jeg deler 😃👍🏻

På den anden side så fortæller det mig at vi er rigtig mange der har problemer med søvnen, og det er selvfølgelig ikke pisse fedt. Det er som om at der sker et eller andet med os kvinder når vi har fået børn... Måske er det moderinstinktet der ikke tillader os den der virkelig gode dybe søvn, for tænk nu hvis der skete noget med vores børn imens vi sov 🙄 Måske er det hormoner, stress, eller som for mit vedkommende en slags "posttraumatisk stress" efter alle de år med tortur nat efter nat hvor man blev vækket flere gange i timen, uge efter uge, måned efter måned, år efter år 😥 Ikke desto mindre så kæmper jeg i perioder stadig rigtig meget med min søvn, men én af de ting jeg føler gør en forskel er helt sikkert mine CBD dråber 😃 I skal selv gå ind på @canavitadk hjemmeside og læse alt om hvad CBD olie kan, for det er så meget mere end bare søvn 😊

Pt bruger jeg dem på 20%, og dem synes jeg at jeg oplever virkelig god effekt med 😊👍🏻 Sidst men ikke mindst så er CBD dråberne fra @canavitadk de mest smagsneutrale jeg endnu har prøvet, hvilket virkelig er et plus, for helt ærligt så kan de sgu godt smage lidt af græs ellers 😉😂"
#cbd #cbdoil #canavitadk #canavita

Læs Marlenes opslag på Instagram her: https://www.instagram.com/p/CIYpHlAlAMO/

HVAD HJÆLPER CBD PÅ?

RSS
CBD olie til katte 

CBD olie til katte 

Shopify API

Derudover kan CBD olien mindske smerterne, som følger med kroniske lidelser som gigt, skader eller kræft. Det kan ikke fjerne dem helt, men dulme dem, så dit...

CBD olie mod ADHD

Hvordan kan CBD hjælpe på ADHD? 

Shopify API

Har dit barn ADHD? Eller lider du selv af ADHD? Så er der der muligvis hjælp at hente med medicinsk cannabis – et 100% naturprodukt...