Emma Frederikke fik bedre nattesøvn med Canavitas CBD olie!

Emma Frederikke fik bedre nattesøvn med Canavitas CBD olie!

💚JERES CBD OPLEVELSER💚

I dag skal vi høre Emma Frederikkes oplevelse med Canavitas CBD olie. Emma Frederikke dyrker meget sport og bodybuilding, og har prøvet vores CBD olie ifm. optimering af sin restitution.

Hun som fortæller, at hendes søvn er blevet så meget bedre, at det har givet hende meget mere overskud i hverdagen pga. CBD!

"Nyt implementering i morgenrutinen.
CBD-olie er noget jeg længe har ønsket at prøve og jeg har nu taget det i en fire ugers tid (startede første uge i december).

Inden jeg startede på olien var det vigtigt for mig at undersøge at CBD olien overholdte det lovgivningsmæssige krav om et THC niveau på 0,2% (hvis man fx får mere end dette vil man kunne blive testet positiv af Antidoping Danmark🚫).

Der er en masse sundhedsmæssige fordele ved at implementere dette tilskud i sin hverdag. CBD stabilliserer kroppens endocannabinode system (ECS) og det er netop ved, at genoprette kroppens naturlige balance at olien understøtter din krops evne til at lindre symptomer såsom humørsvingninger, migræne, stress og depression.

Det var også netop i forbindelse med min træning at jeg syntes dette tilskud gav mening. Jeg lider ikke af ovenstående, jo måske til tider lidt stress, men hvorfor så tage det? Udover ovenstående, så hjælper CDB olien også på restitution, hvilket er helt essentielt når man er atlet og har flere hårde træningspas på ugentlig basis.
Det antages at CBD olien har en positiv effekt på både fordøjelse og søvn, hvilket er to effektive faktorer ift. restitution😴. CBD olien fra Canavita er et tiltag, jeg har gjort mig for at efterkomme en bedre nattesøvn.

Jeg startede på Canavitas CBD olie i december, da jeg mente den ville være et godt supplement til min kommende diæt. Denne er nu udskudt, men jeg fortyder ikke at jeg er startet på olien. Jeg sover FANTASTISK, ligesom at jeg føler et større overskud i hverdagen! Jeg anvender dem med 20% og tager 2 dråber dagligt inden min morgenmad".

Se alle Canavitas varianter af CBD olier her: https://www.canavita.dk/collections/cbd-olieHVAD HJÆLPER CBD PÅ?

RSS
CBD olie til katte 

CBD olie til katte 

Shopify API

Derudover kan CBD olien mindske smerterne, som følger med kroniske lidelser som gigt, skader eller kræft. Det kan ikke fjerne dem helt, men dulme dem, så dit...

CBD olie mod ADHD

Hvordan kan CBD hjælpe på ADHD? 

Shopify API

Har dit barn ADHD? Eller lider du selv af ADHD? Så er der der muligvis hjælp at hente med medicinsk cannabis – et 100% naturprodukt...