SPAR LIGE NU OP TIL 40%

Lars P. bruger CBD for bedre søvn og restitution.

💚JERES OPLEVELSER MED CANAVITA💚

Læs her om, hvordan @larspfitness bruger Canavita ifm. restitution og søvn ifm. hård træning 💪🏼💚

“Af mere eksterne ting jeg benytter mig at til at hjælpe med mit kortisol niveau er i blandt at supplere op med ekstra C vitamin, supplementer for at forbedre min søvn feks zinc og magnesium, reducere blåt lys igennem brug af briller der blokerer det sidst på dagen - men også brugen af CBD olie fra @canavitadk.

CBD olie har mange fordele - men en af de store er at vi har receptorer i hjernen der hedder det endocannabinoide system (ECBS) - som står for at vedligeholde og bevare balance/homeostase. Det her system binder med CBD eller CBG og støtter op med vores krop om at forblive ved godt helbred på mange punkter - feks ved at aflaste fra angst, kræft, PMS, stress, migræne eller depression.

Ved brugen af disse eksterne ting, som bl.a. CBD, har jeg kunne mærke en forskel i min søvn og dermed min restitution og i min fordøjelse af mine store mængder mad!”

Læs hele opslaget på @larspfitness profil: https://www.instagram.com/p/CLRAQhLsCAr/ 

Du kan finde alle vores produkter og doseringsvejledninger her: https://www.canavita.dk/collections/cbd-olie