Lars P. bruger CBD for bedre søvn og restitution.

Lars P. bruger CBD for bedre søvn og restitution.

💚JERES OPLEVELSER MED CANAVITA💚

Læs her om, hvordan @larspfitness bruger Canavita ifm. restitution og søvn ifm. hård træning 💪🏼💚

“Af mere eksterne ting jeg benytter mig at til at hjælpe med mit kortisol niveau er i blandt at supplere op med ekstra C vitamin, supplementer for at forbedre min søvn feks zinc og magnesium, reducere blåt lys igennem brug af briller der blokerer det sidst på dagen - men også brugen af CBD olie fra @canavitadk.

CBD olie har mange fordele - men en af de store er at vi har receptorer i hjernen der hedder det endocannabinoide system (ECBS) - som står for at vedligeholde og bevare balance/homeostase. Det her system binder med CBD eller CBG og støtter op med vores krop om at forblive ved godt helbred på mange punkter - feks ved at aflaste fra angst, kræft, PMS, stress, migræne eller depression.

Ved brugen af disse eksterne ting, som bl.a. CBD, har jeg kunne mærke en forskel i min søvn og dermed min restitution og i min fordøjelse af mine store mængder mad!”

Læs hele opslaget på @larspfitness profil: https://www.instagram.com/p/CLRAQhLsCAr/ 

Du kan finde alle vores produkter og doseringsvejledninger her: https://www.canavita.dk/collections/cbd-olie

 

HVAD HJÆLPER CBD PÅ?

RSS
CBD olie til katte 

CBD olie til katte 

Shopify API

Derudover kan CBD olien mindske smerterne, som følger med kroniske lidelser som gigt, skader eller kræft. Det kan ikke fjerne dem helt, men dulme dem, så dit...

CBD olie mod ADHD

Hvordan kan CBD hjælpe på ADHD? 

Shopify API

Har dit barn ADHD? Eller lider du selv af ADHD? Så er der der muligvis hjælp at hente med medicinsk cannabis – et 100% naturprodukt...